EL CAMí DEL MIG

El camí del mig; és el camí del despreniment que no flueix paral·lelament al de la prohibició, doncs d'aquesta manera us estalviareu moltes emocions negatives o disgustos. El veritable despreniment arriba gràcies a l'experimentació espontània i personal tant de l'extrem d’abundància com de l'extrem de carència, anant cada vegada més, cap al camí del mig, fins que om és capaç de alimentar-se de tot, amb llibertat i sense cap dependència ni afecció als aliments i als hàbits que ens poden conduir a la malaltia.

La llibertat en aquest món és la de poder dejunar i reflexionar quan alguna cosa no va com voldríem. El dejuni macrobiòtic no es basa en deixar de menjar per complet, tot i que també es pot fer si om ho sap fer correctament, però és preferible menjar l’estrictament essencial durant uns 10 dies. Per comprovar si tens l'instint macrobiòtic es fa comprovant que quan no vagi bé alguna cosa, simplement redueixis tota la teva alimentació a una simple alimentació amb cereal integral. (Arròs, mill i blat escairat).

La macrobiòtica, sense forçar res, permet desenvolupar una capacitat de reacció espontània i meravellosa cap a la vida que es tradueix per la creació d'una sang d'alta qualitat capaç de reaccionar a qualsevol situació interna o externa i sempre, favorablement cap a la homeòstasi (mecanisme automàtic del nostre organisme que procura abans de res per la conservació de la vida al cos). Paral·lelament, la macrobiòtica prevé la malaltia ensenyant-nos d’evitar els aliments i els hàbits quotidians que no són constructius per a nosaltres. I en aquest fluir quotidià no cessen les troballes que té un mateix amb el seu interior, veritable clau per a la felicitat.

EL CAMÍ DEL MIG.pdf

Foro de discusión

Caminada popular Macrobiòtica

Iniciada por Llucià Vilà Solà 1 Abr 2012. 0 Respuestas

LLIBERTAT...

Iniciada por Llucià Vilà Solà 13 Ago 2011. 0 Respuestas

Agraïment

Iniciada por Isabel. Última respuesta de Llucià Vilà Solà 4 Oct 2010. 0 Respuestas

Primera comida macrobiótica

Iniciada por Llucià Vilà Solà. Última respuesta de Lucía 22 Ene 2010. 1 Responder

MANTENIMIENTO VOLUNTARIO

Aportación económica de la RED MACROBIOTICA  NING. 

Más información arriba a la izquierda.

 

APORTACIONES AÑO 2018

M. VALENTINA ASENSIO 5 EUROS.

ISABEL MORENO - 10 EUROS.

JUAN INTXAUSTI  - 20 EUROS.

IÑIGO ELKORO - 20 EUROS.

AGNES E. PEREZ - 15 EUROS.

TINA ASENSIO - 5 EUROS.

EDUARD SARRA - 50 EUROS.

DEPOSITO - 123 Euros.

LA PRÓXIMA CUOTA SE PAGARÁ OCTUBRE 2019

MUCHAS GRACIAS.

 

 

 

© 2019   Creado por Red Macrobiotica .   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio